Waarom is het dat de liefde zo is

Relatievragen én antwoorden

EAN:  9789021426297
Publicatiedatum:   28-01-2021
Formaat:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  88

  Bestelbaar

Jan Drost (1975) heeft zich gespecialiseerd in cultuurfilosofie, met name de filosofie van liefde en geluk, en wordt daarom ook wel ‘de liefdesfilosoof’ genoemd. Hij is een veelgevraagd spreker. In het Algemeen Dagblad schrijft hij een column waarin hij relatievragen van lezers beantwoordt. Eerder verschenen van hem Het romantisch misverstand. Anders denken over liefde, Denken helpt en Als de liefde voorbij is.

In Waarom is het dat de liefde zo is behandelt schrijver en filosoof Jan Drost uiteenlopende vragen die betrekking hebben op de liefde. Wanneer weet je of het echte liefde is? Kun je bevriend blijven met je ex? Hoelang duurt liefdesverdriet? Moet je eerst zelf gelukkig zijn voordat je dat met een ander kunt zijn?
Drost legt de ideeën bloot die schuilgaan achter deze vragen en die van grote invloed zijn op hoe we liefhebben of juist niet (meer) liefhebben. Deze unieke bundeling relatievragen én antwoorden biedt een herkenbaar, ontroerend, confronterend en leerzaam beeld van de vele gezichten van de liefde die we allemaal met vallen en opstaan proberen te leven.

  EAN: 9789021426297
  Auteur: 
  Uitgever: Singel Uitgeverijen
  Publicatiedatum:   28-01-2021
  Formaat: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 120 mm
  Breedte: 178 mm
  Dikte: 13 mm
  Gewicht: 145 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 88