Een huis voor boeken, cultuur en ontmoeting. Literair, progressief en coöperatief.

Vleertje Muis


Nederlands | 28-09-2023 | 112 pagina's

9789021463599

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 17,99


 Beschikbaarheid

   Bestelbaar
Tekst achterflap

Dit is Vleertje. Vleertje Muis! Hij bakt graag muggenkoekjes voor zijn vrienden. En hij houdt van trampolinespringen op de keukenweegschaal. Zo ontdekt hij hoeveel vriendschap weegt. Of een grapje. En wat doet Vleertje wanneer het héle bos wakker blijft terwijl hij met winterslaap moet?
In dit boek staan drie nachtdieravonturen. Je krijgt er zin van om op-de-kop te hangen. Want ondersteboven wordt de wereld nóg een beetje mooier.
‘Speels prentenboek met gestileerde, sfeervolle prenten met grappige details.’ – Trouw
‘[Vleertje] is de held van een lekker dik boek dat niet snel gaat vervelen.’ – AD
‘De verhalen in dit boek zijn vrolijk en lezen fijn voor. Het zijn verhalen waar je kind bij betrokken wordt. De illustraties van Aniek Bartels zijn speels en uitgevoerd in warme herfsttinten. Ze geven de verhalen sfeer.’ – Kinderboekenjournaal

Biografie

Susanne Roos is theatermaker, ideeënbedenker en schrijver. Samen met Jaap Robben toert ze door Nederland en België met hun theatergroep Fien. Ze woont met haar gezin in een oude boerderij in Duitsland waar ze graag aan klust. Eerder verscheen van haar Het huttenboek voor jonge klussers, dat de Bronzen Griffel won.

Aniek Bartels is een illustrator en ontwerper uit Amsterdam. Ze maakt dagelijkse voorwerpen graag vrolijker: van kleren en schrijfwaren tot verpakkingen en kaarten, alles kan wel wat meer kleur en een printje gebruiken. Eerder tekende ze o.a. voor Hema, Flow Magazine en Babboe.

Details

EAN :9789021463599
Auteur: 
Uitgever :Singel Uitgeverijen
Publicatie datum :  28-09-2023
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Hoogte :277 mm
Breedte :237 mm
Dikte :13 mm
Gewicht :674 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :112
Reeks :  Vleertje Muis