Welkom bij De Groene Waterman. Een huis voor boeken, cultuur en ontmoeting. Literair, progressief en coöperatief.
EAN:  9789024595129
Publicatiedatum:   07-09-2021
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  336

  Bestelbaar

Voordat bestsellerauteur John Green (Een weeffout in onze sterren) boeken schreef, was hij boekrecensent. In Hoe is het antropoceen je tot nu toe bevallen? schrijft hij ook recensies, maar in plaats van over boeken gaat het over de mensen en de wereld waarin we leven.

Het antropoceen is het huidige geologische tijdperk, waarin menselijk handelen de planeet heeft gevormd. In deze opmerkelijke verzameling beschouwingen, gebaseerd op zijn baanbrekende podcast The Anthropocene Reviewed, bespreekt John Green verschillende facetten van onze wereld – van het QWERTY-toetsenbord en de uitbraak van cholera tot het Taco Bell-ontbijtmenu – op een schaal van vijf sterren.

Voorzien van Greens kenmerkende humor en (historisch) inzicht, is dit een uiterst vermakelijk en leerzaam boek van een meesterverteller. Bekijk de mensheid en alles wat haar zo interessant maakt door John Greens ogen. Hoeveel sterren geef jij het antropoceen?

The Anthropocene Reviewed biedt een moment van bezinning met ’s werelds meest geliefde nerd John Green.’ Trouw

Scherpe en humoristische observaties van een meesterverteller over onze hedendaagse tijd.

Hoe is het antropoceen je tot nu toe bevallen? Nodigt je op aanstekelijke wijze uit, om net als Green, schaamteloos verliefd te worden op de wereld. Ondanks alles. Dagblad van het Noorden ****

  EAN: 9789024595129
  Auteur: 
  Uitgever: Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
  Publicatiedatum:   07-09-2021
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 141 mm
  Breedte: 216 mm
  Dikte: 27 mm
  Gewicht: 429 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 336