Een huis voor boeken, cultuur en ontmoeting. Literair, progressief en coöperatief.
EAN:  9789025773632
Publicatiedatum:   01-06-2022
Formaat:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  160

  Bestelbaar

'Soortenschat: Kindercanon van de natuur in de Lage Landen' is een non-fictieboek met een schat aan informatie en illustraties van de flora en fauna in Nederland en België. De natuur heeft zo veel te bieden, maar soms is het lastig om dieren en planten te herkennen. Als je de natuur in gaat, is het alsof je een vreemde taal hoort waarvan je geen enkel woord begrijpt. Maar niet meer na het lezen van 'Soortenschat'!

In deze 'canon van de natuur' leert Geert-Jan Roebers kinderen aanstekelijk en to the point hoe ze de meest in het wild voorkomende planten en dieren van Nederland en België kunnen herkennen. Stap voor stap, met grappige natuurweetjes, tips en trucs, zodat ze ze nooit meer vergeten. De Vlaamse illustrator Pieter Fannes tekent de soorten aantrekkelijk, natuurgetrouw en soms met een flinke dosis humor. Perfect voor activiteiten buiten in buurt en vakantie in eigen land!

Als je de natuur in gaat, is het alsof je een taal hoort waarvan je geen enkel woord begrijpt', schrijft Geert-Jan Roebers in zijn boek 'Soortenschat'. 'Wil je die taal verstaan, dan moet je ergens beginnen. Waar? Bij dit boek. Van meer dan honderd soorten vogels, planten, insecten, zoogdieren en paddenstoelen geeft hij leuke, interessante omschrijvingen, met vrolijke illustraties van Pieter Fannes.

  EAN: 9789025773632
  Auteur: 
  Uitgever: Gottmer Uitgevers Groep b.v.
  Publicatiedatum:   01-06-2022
  Formaat: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 266 mm
  Breedte: 238 mm
  Dikte: 22 mm
  Gewicht: 908 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 160