Een huis voor boeken, cultuur en ontmoeting. Literair, progressief en coöperatief.

Soortenschat


Nederlands | 01-06-2022 | 160 pagina's

9789025773632

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 24,99


 Beschikbaarheid

   Bestelbaar
Tekst achterflap

'Soortenschat: Kindercanon van de natuur in de Lage Landen' is een non-fictieboek met een schat aan informatie en illustraties van de flora en fauna in Nederland en België. De natuur heeft zo veel te bieden, maar soms is het lastig om dieren en planten te herkennen. Als je de natuur in gaat, is het alsof je een vreemde taal hoort waarvan je geen enkel woord begrijpt. Maar niet meer na het lezen van 'Soortenschat'!

In deze 'canon van de natuur' leert Geert-Jan Roebers kinderen aanstekelijk en to the point hoe ze de meest in het wild voorkomende planten en dieren van Nederland en België kunnen herkennen. Stap voor stap, met grappige natuurweetjes, tips en trucs, zodat ze ze nooit meer vergeten. De Vlaamse illustrator Pieter Fannes tekent de soorten aantrekkelijk, natuurgetrouw en soms met een flinke dosis humor. Perfect voor activiteiten buiten in buurt en vakantie in eigen land!

Recensie/Quote

Als je de natuur in gaat, is het alsof je een taal hoort waarvan je geen enkel woord begrijpt', schrijft Geert-Jan Roebers in zijn boek 'Soortenschat'. 'Wil je die taal verstaan, dan moet je ergens beginnen. Waar? Bij dit boek. Van meer dan honderd soorten vogels, planten, insecten, zoogdieren en paddenstoelen geeft hij leuke, interessante omschrijvingen, met vrolijke illustraties van Pieter Fannes.

Details

EAN :9789025773632
Auteur: 
Uitgever :Gottmer Uitgevers Groep b.v.
Publicatie datum :  01-06-2022
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Hoogte :266 mm
Breedte :238 mm
Dikte :22 mm
Gewicht :908 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :160