EAN:  9789028450943
Publicatiedatum:   14-07-2021
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  176

  Bestelbaar

De jonge vertaalster Nat voelt zich niet meer op haar plek in de stad, waar ze het te vluchtig en anoniem vindt. Ze gaat haar geluk beproeven op het platteland en huurt een vervallen huisje in het dorp La Escapa. Dat de huisbaas een opdringerige, nare man is die soms ongevraagd binnen staat, neemt ze op de koop toe.

Wat wél goed gaat is het contact met haar dorpsgenoten. Ze zijn vriendelijk en geven haar het gevoel dat ze welkom is. Maar Nat is ook onzeker en pakt de dingen niet altijd aan zoals de dorpelingen vinden dat het hoort. Dat levert haar een hoop weerstand op, en ondanks haar goede wil brengt haar onhandigheid Nat uiteindelijk juist dieper in de problemen.

Een liefde is een roman vol stiltes, misverstanden en vooroordelen. Sara Mesa portretteert zonder te oordelen een jonge vrouw die soms het verkeerde doet, terwijl ze alleen maar onafhankelijk wil zijn. Ze weet alleen niet precies hoe.

Sara Mesa (Madrid, 1976) schrijft romans, korte verhalen en dichtbundels. Ze werd genomineerd voor de prestigieuze Premio Herralde, en won met Litteken de prijs El Ojo Crítico de Narrativa. Die roman werd door El País, El Mundo, ABC en El Español verkozen tot een van de beste van het jaar.

  EAN: 9789028450943
  Auteur: 
  Uitgever: Wereldbibliotheek
  Vertaler:  Nadia Ramer
  Publicatiedatum:   14-07-2021
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 136 mm
  Breedte: 210 mm
  Dikte: 16 mm
  Gewicht: 246 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 176