Een huis voor boeken, cultuur en ontmoeting. Literair, progressief en coöperatief.
EAN:  9789038807751
Publicatiedatum:   20-09-2022
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  256

  Bestelbaar

Een legertje mooie en stoere vrouwen beheert vanachter de anonimiteit van hun schermen de datingdienst Ghost Lover. Een systeem waarin berichten herschreven en geforward worden zodat je als de beste versie van jezelf overkomt terwijl je met je nieuwe date correspondeert.


Op een politieke fondsenwerfavond in een villa in LA, waar tal van sterren aanwezig zijn, voeren drie vrouwen een strijd om de eregast te veroveren.


In een gespannen wachtkamer van een ziekenhuis worden twee hard feestende vriendinnen geconfronteerd met de verantwoordelijkheden van het leven, maar de magie van hun gloriedagen komt weer tot leven op het moment dat ze het het minst verwachten…


In negen meeslepende verhalen beschrijft Lisa Taddeo in onontkoombaar proza het koortsachtige van obsessie, de blindheid van liefde, de manische rouw om verlies. Wegkijken is geen optie meer.


Lisa Taddeo schreef het opzienbarende non-fictiewerk Drie vrouwen, dat meteen op nummer één van de New York Times-bestsellerlijst terechtkwam en wekenlang bestsellerlijsten over de hele wereld domineerde. Ze leverde bijdragen aan o.a. de The New York Times, Esquire, Elle en Glamour en voor haar korte verhalen ontving ze tot tweemaal toe de Pushcart Prize. Lisa woont met haar echtgenoot en dochter in Litchfield County.

  EAN: 9789038807751
  Auteur: 
  Uitgever: Singel Uitgeverijen
  Vertaler:  Janine van der Kooij
  Publicatiedatum:   20-09-2022
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 214 mm
  Breedte: 135 mm
  Dikte: 21 mm
  Gewicht: 334 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 256