Een huis voor boeken, cultuur en ontmoeting. Literair, progressief en coöperatief.More Than a Woman

Een ode aan de overvraagde veertig plus-vrouw

EAN:  9789038810164
Publicatiedatum:   07-04-2022
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  288

  Bestelbaar

Als je eenmaal de dertig bent gepasseerd, dacht Caitlin Moran, dan weet je wel hoe dat moet, vrouw-zijn. Dan liggen je moeilijkste jaren achter je. Daarom keek ze uit naar haar leven als veertiger, dat zou een eitje zijn. Toch?
Helaas: als de middelbare leeftijd nadert doemen er allerlei nieuwe levensvragen op. Waar komen toch al die spullen in de keukenla vandaan? Hoe kan het dat seks opeens saai is? Waarom heeft wijn zich tegen je gekeerd? Mogen feministen botox? En de eeuwig terugkerende kwestie: wie past er op de kinderen?

Moran is terug. Met bejaarde ouders, tienerdochters, en een to do-lijst zonder einde. En met More Than a Woman: een ode aan al die veertig plus-vrouwen die de wereld draaiende houden.

Caitlin Moran werd op haar achttiende columnist van The Times en werd zes keer uitgeroepen tot columnist van het jaar. Ze schreef verscheidene boeken, waaronder het veelvuldig bekroonde How to be a Woman. Deze internationale bestseller werd in 28 landen vertaald en uitgeroepen tot boek van het jaar in Engeland en Ierland.

  EAN: 9789038810164
  Auteur: 
  Uitgever: Singel Uitgeverijen
  Vertaler:  Petra C. van der Eerden
  Publicatiedatum:   07-04-2022
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 214 mm
  Breedte: 136 mm
  Dikte: 25 mm
  Gewicht: 377 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 288