Een huis voor boeken, cultuur en ontmoeting. Literair, progressief en coöperatief.
EAN:  9789044548587
Publicatiedatum:   02-09-2023
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  112

  Bestelbaar

‘Hoewel we lang niet hebben gedaan wat nodig is en we voor enorme uitdagingen staan, ben ik toch optimistisch. Want vanuit het transitiedenken weet ik dat we crises nodig hebben om echt te kunnen veranderen. En ook dat we dieper moeten kijken, namelijk onder de oppervlakte waar de golven nu wild en hoog zijn. Dan zie je hoeveel moois er al gebeurt in de onderstroom, en hoe snel die aan kracht wint. Bovendien zie ik een nieuw integraal bewustzijn ontstaan. Daarin draait het naast het rationele om gevoel, spiritualiteit en wijsheid. Ik heb er dan ook oprecht vertrouwen in dat we de perfecte storm kunnen doorstaan en achter ons kunnen laten. Al is het nu wel alle hens aan dek, dus blijf niet aan de kant staan kijken.’ – Jan Rotmans in De perfecte storm


Het zijn ruwe tijden. We zitten in een perfecte storm waarbij crises elkaar aanjagen. In Nederland is te lang gekozen voor polderen en het uitstellen van lastige beslissingen. Aan de hand van de elementen lucht, aarde, water en vuur vertelt Jan Rotmans het eerlijke verhaal in De perfecte storm.

Hoogleraar transitiekunde en duur zaamheid aan de Erasmus Univer siteit Jan Rotmans (1961) is een internationale autoriteit op zijn vakgebied en publiceerde honderden wetenschappelijke artikelen en tien tallen boeken. Van zijn laatste boek, Omarm de chaos, zijn inmiddels bijna 35.000 exemplaren verkocht.

  EAN: 9789044548587
  Auteur: 
  Uitgever: Singel Uitgeverijen
  Publicatiedatum:   02-09-2023
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 200 mm
  Breedte: 126 mm
  Dikte: 10 mm
  Gewicht: 138 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 112