Een huis voor boeken, cultuur en ontmoeting. Literair, progressief en coöperatief.
EAN:  9789045127910
Publicatiedatum:   30-08-2022
Formaat:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  112

  Bestelbaar

Een grappig en spannend verhaal voor beginnende lezers over een wolf die zich bij volle maan ontpopt tot… een weerman.

Masja is dol op haar vriend Iwan. Hij is de stoerste van alle wolven. Hij heeft veel haar en een bek vol tanden. Masja wil hem vragen of hij haar wolf wil zijn. Maar dan gebeurt er iets geks. In het schijnsel van de volle maan verandert Iwan ineens in… een slappe, dunne man. Masja weet niet goed meer wat ze voor hem voelt.
Iwan mag dan een slappe man zijn, hij blijkt wel het weer te kunnen voorspellen: hij is een weerman! De andere wolven lachen hem keihard uit. Zelfs als hij waarschuwt voor een zware storm. En Masja? Zal zij haar Iwan geloven?

Een origineel verhaal van tweevoudig Gouden Griffel-winnaar Simon van der Geest met stoere illustraties van Zilveren Penseel-winnaar Karst-Janneke Rogaar.

Simon van der Geest (1978) volgde een opleiding tot theaterdocent aan de toneelschool in Arnhem, en daarna de toneelschrijfopleiding in Utrecht. Inmiddels schrijft hij naast toneelstukken verhalen, gedichten en liedjes, het liefst voor kinderen. Voor zowel zijn Odyssee-bewerking Dissus als voor zijn kinderboek Spinder kreeg hij een Gouden Griffel. Het werkstuk werd in 2020 bekroond met een Zilveren Griffel.

  EAN: 9789045127910
  Auteur: 
  Uitgever: Singel Uitgeverijen
  Publicatiedatum:   30-08-2022
  Formaat: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 206 mm
  Breedte: 147 mm
  Dikte: 15 mm
  Gewicht: 326 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 112