Een huis voor boeken, cultuur en ontmoeting. Literair, progressief en coöperatief.

Mijn spook en ik


Nederlands | 25-04-2023 | 120 pagina's

9789045128849

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 14,99


 Beschikbaarheid

   Bestelbaar
Tekst achterflap

Yas houdt eigenlijk niet van het donker en de nacht, maar deze nacht is anders: hij krijgt bezoek van een spook! Hulpspook kwakaboediedoediehuppelappeltaart, zeg maar Kwaak, komt Yas helpen met zijn angst. Maar waarom eigenlijk, want Yas zegt toch altijd dat hij helemaal nergens bang voor is?

Als hij met het spook een nachtwandeling door de straat maakt, komt Yas tot de ontdekking dat hij niet de enige is die wel eens bang is. En dat het helpt om iemand over je angst te vertellen, zeker als diegene je eigen hulpspook is.

Een grappig en ontroerend verhaal met veel illustraties in kleur, dat geschikt is om voor te lezen of zelf te lezen door iets ervaren lezers.


Biografie

Edward van de Vendel (1964) heeft een omvangrijk oeuvre bestaande uit meer dan tachtig kinder- en jeugdboeken: fictie, non-fictie, poëzie en prentenboeken. Zijn werk is met verschillende prijzen bekroond, waaronder twee keer de Woutertje Pieterse Prijs en vele Zilveren Griffels, als laatste voor Wat je moet doen als je over een nijlpaard struikelt en Vosje. Zijn drie YA boeken over Tycho & Oliver (De dagen van de bluegrassliefde, Ons derde lichaam en Oliver) werden alle drie bekroond met de prijs voor het beste jeugdboek. Ook werd hij genomineerd voor internationale kinderboekprijzen als de Hans Christian Andersenprijs en de Astrid Lindgren Memorial Award en kreeg hij de Duitse Jugendliteraturprijs.

Details

EAN :9789045128849
Auteur: 
Uitgever :Singel Uitgeverijen
Publicatie datum :  25-04-2023
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Hoogte :208 mm
Breedte :146 mm
Dikte :17 mm
Gewicht :342 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :120
Reeks :  Tijgerlezen