Een huis voor boeken, cultuur en ontmoeting. Literair, progressief en coöperatief.

Bob Popcorn kan niet stoppen met ontploffen


Nederlands | 11-08-2023 | 48 pagina's

9789045129440

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 16,99


 Beschikbaarheid

   Bestelbaar
Tekst achterflap

Bob Popcorn wordt nogal snel boos en dan ontploft hij letterlijk. Zijn woede-uitbarstingen brengen hemzelf en anderen vaak in de problemen. Beetje bij beetje ontdekt hij dat er manieren zijn om zo’n driftbui te voorkomen. En omdat hij de beroerdste niet is, gaat hij de allerbeste tips delen met jou! Maar bij het uitleggen gaat er van alles mis… Zal het Bob lukken om niet te ontploffen?


Een grappig prentenboek vol maiskorrel-mindfulness voor iedereen vanaf 4 jaar die weleens driftig wordt. Voor alle Bob Popcorn-fans maar ook los te lezen van de serie.


Biografie

Maranke Rinck (Rotterdam, 1976) schrijft prentenboeken, voorleesverhalen en boeken voor jonge lezers. Voor het prentenboek Tangramkat won ze een zilveren griffel. Het eerste deel van haar populaire serie Bob Popcorn werd bekroond met de Kinderboekwinkelprijs. Maranke werkt vaak samen met haar man, illustrator Martijn van der Linden. Hun prentenboeken zijn o.a. vertaald in het Engels, Duits, Frans, Spaans, Catalaans, Portugees, Italiaans, Chinees en Koreaans. Bob Popcorn wordt ook uitgegeven in Amerika, Duitsland en Frankrijk. Maranke woont met Martijn en hun drie kinderen in een oude slagerij, aan de rand van Rotterdam. Ze eet geen vlees. Wel veel popcorn. Website: www.marankerinck.nl | www.bobpopcorn.nl

Details

EAN :9789045129440
Auteur: 
Uitgever :Singel Uitgeverijen
Publicatie datum :  11-08-2023
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Hoogte :287 mm
Breedte :211 mm
Dikte :11 mm
Gewicht :418 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :48