Atlas van de wereldgeschiedenis

De geschiedenis van de mensheid in 515 kaarten

EAN:  9789046827321
Publicatiedatum:   30-11-2020
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  640

  Bestelbaar

De Atlas van de wereldgeschiedenis brengt de geschiedenis van de mensheid chronologisch en op ongeëvenaarde wijze in beeld. Van de Mesopotamiërs en de Oude Egyptenaren tot de Koude Oorlog en de Arabische Lente: met verhelderende tekst en adembenemend beeld plaatst Christian Grataloup iedere kaart in de context van de wereldgeschiedenis. De atlas combineert de nieuwste historische inzichten met de meest creatieve cartografie. Op fenomenale wijze wordt zo duidelijk welke gebeurtenissen uit het verleden hebben geleid tot de wereld van vandaag.

'Een onmisbaar standaardwerk over de geschiedenis van de mensheid.' Le Monde

Christian Grataloup is geograaf en emiritus-hoogleraar Geografie aan de Université Diderot in Parijs. In Frankrijk wordt hij ook wel beschouwd als de meest historisch onderlegde geograaf.

Een fraai en verrassend compleet overzicht (...). De Atlas van de wereldgeschiedenis heeft alles in zich om een standaardwerk te worden. Zeker in een tijd waarin we gedwongen zijn om thuis te blijven, biedt dit boekwerk een fantastische manier om de wereld te ontdekken.

  EAN: 9789046827321
  Auteur: 
  Uitgever: Nieuw Amsterdam
  Vertaler:  Asterisk
  Publicatiedatum:   30-11-2020
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 181 mm
  Breedte: 246 mm
  Dikte: 43 mm
  Gewicht: 1579 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 640