EAN:  9789048856329
Publicatiedatum:   02-09-2020
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  240

  Bestelbaar

De nanny van een beroemde familie verstopt zich voor de pers na een schandaal. Een elfjarig meisje wordt door haar oudere vriendin uitgedaagd. Een vader onderbreekt zijn rendez-vous om zijn zoon op te halen na een weerzinwekkend incident, maar wie is schuldig?
Net als in haar veelgeroemde debuutroman De meisjes verkent Emma Cline in deze verhalen de schaduwkant van de mens. Met buitengewoon inzicht en scherpte toont ze alledaagse misverstanden met perverse, gewelddadige en levensveranderende gevolgen. Voortdurend belicht ze de schurende interactie tussen mannen en vrouwen, ouders en kinderen. Daddy bevestigt Clines reputatie als een van de grootste talenten van de hedendaagse literatuur.

Van de auteur van de internationale bestseller De meisjes

Emma Cline (1989) debuteerde in 2016 met The Girls (De meisjes) dat een internationaal succes werd. In Nederland werden er 35.000 exemplaren van verkocht. Haar verhalen verschenen eerder in The New Yorker en Granta. Met haar verhaal 'Marion', dat in The Paris Review verscheen en ook in Daddy is opgenomen, won ze de Plimpton Prize.

Daddy's ten masterful, provocative stories confirm that Cline is a staggering talent

  EAN: 9789048856329
  Auteur: 
  Uitgever: Overamstel Uitgevers
  Vertaler:  Tjadine Stheeman - Ariane Schluter
  Publicatiedatum:   02-09-2020
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 135 mm
  Breedte: 211 mm
  Dikte: 24 mm
  Gewicht: 324 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 240
  Trefwoorden:   1969;bundel;california;californië;cline;collectie;daddy;debuut;emma;in hollywood;kinderen;korte verhalen;lydia davis;mannen;manson;marion;meisjes;once upon a time;ongemak;ongemakkelijk;ouders;papa;paris review;plimpton;range;roman;schrijfster;schurend;stories;talent;tarantino;vaders;verhalen;verhalenbundel;verhalenschrijver;vrouwen