Een huis voor boeken, cultuur en ontmoeting. Literair, progressief en coöperatief.

Sunset industries


Nederlands | 26-01-2023 | 96 pagina's

9789403171111

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 21,99


 Beschikbaarheid

   Bestelbaar
Tekst achterflap

Hoe blijf je overeind in een stuurloze wereld? Je volledig afsluiten, wegvluchten in verhalen, of juist door solidariteit met anderen? Hoe doorwaad je de onophoudelijke stroom aan tragisch nieuws die onze levens binnen sijpelt, zonder jezelf te verliezen?

Sunset Industries volgt inwoners van Atlantis: een held die overstromingen bestrijdt, zijn familie op het thuisfront, en hun bijzondere hond. Ze leven in een mythisch universum waar goden door koelkasten snuffelen, asfaltwegen oerbossen dooraderen, en zeevaarders uit eeuwenoude sagen in landschepen rondrijden. Prehistorische koningen klampen zich vast aan hun uitstervende olie- en gasimperiums – industrieën waarop de zon weldra zal ondergaan.

Deze bundel is tegelijk een kosmische momentopname, een kwetsbaar beeld van een schrijver die een desintegrerende samenleving wil doorgronden en een verkenning van het lijden dat overal rondom ons te zien is. Sunset Industries vertelt over eenzaamheid, afscheid, wachten op wat komen kan; over wat ons mens maakt, door alle tijden en omstandigheden heen.

Details

EAN :9789403171111
Auteur: 
Uitgever :Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
Publicatie datum :  26-01-2023
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :215 mm
Breedte :160 mm
Dikte :6 mm
Gewicht :109 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :96