Een huis voor boeken, cultuur en ontmoeting. Literair, progressief en coöperatief.

Waar komt ons eten vandaan?


Nederlands | 22-05-2024 | 40 pages

9789462916791

Hardback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 21,50

  Reserveren
 Beschikbaarheid




Korte beschrijving/Annotatie

Waar komt het eten dat op onze tafel belandt eigenlijk vandaan? En welke invloed heeft dit op het klimaat?

Tekst achterflap

- Een fris non-fictieboek dat het productieproces van zuivel, vlees, vis, groente, fruit en brood stap voor stap in beeld brengt. - Doet jonge kinderen voeling krijgen met de keten van het voedsel, en laat hen nadenken over de impact, kwaliteit en waarde ervan. - Een wereldwijd succesboek. Dit boek neemt je mee op de reis die ons voedsel dag na dag aflegt. Wat je ook eet, het is gefokt, ingezaaid, geoogst, gevoed, gemolken, gevangen, gelegd, gebakken, geslacht, gesorteerd en verpakt. Ga mee op stap in de boerderij en de melkfabriek, op de vissersboot en in de viskwekerij, in de groentetuin en in het groentebedrijf. In dit boek ontdek je het allemaal, dankzij grote tekeningen boordevol interessante details en begrijpelijke, korte teksten op maat van jonge lezers.

Details

EAN :9789462916791
Auteur: 
Uitgever :Eenhoorn, Uitgeverij De
Vertaler : Pim Lammers
Publicatiedatum :  22-05-2024
Formaat :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :368 mm
Breedte :269 mm
Dikte :10 mm
Gewicht :632 gr
Voorraad :Herdruk
Aantal bladzijden :40
Trefwoorden :  boerderij;fabriek;groente;melk;vis;voedsel