Een huis voor boeken, cultuur en ontmoeting. Literair, progressief en coöperatief.

Lore


Nederlands | 02-02-2022 | 476 pagina's

9789463493444

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 19,99


 Beschikbaarheid

   Bestelbaar
Tekst achterflap

Van de #1 New York Times bestsellerauteur Alexandra Bracken komt een overweldigend, spannend verhaal over macht, lot, liefde en verlossing
Elke zeven jaar is het tijd voor de Agon: een week waarin negen Griekse goden als straf voor een vroegere opstand een week lang als stervelingen op aarde moeten leven. Ze worden opgejaagd door de afstammelingen van oude helden, die allemaal staan te popelen om in die week een god te doden en zo hun goddelijke macht en onsterfelijkheid over te nemen. Er zijn nog maar een paar oorspronkelijke Griekse goden over, en de nieuwe Agon staat op het punt te beginnen.
Lore Perseus zwoer om nooit meer aan een Agon mee te doen nadat haar hele familie was uitgemoord door een rivaliserende lijn. Jarenlang heeft ze elke gedachte aan wraak tegen de moordenaar, nu een god, weggedrukt. Maar als de volgende jacht losbarst in New York City, zoeken twee deelnemers haar op: Castor, een jeugdvriend van wie Lore dacht dat hij dood was, en Athene, een van de laatste oorspronkelijke goden, die nu ernstig gewond is.
De godin biedt een alliantie aan tegen hun gezamenlijke vijand: als ze samenwerken, kunnen ze wraak nemen op de moordenaar van haar familie en de Agon voor altijd achter zich te laten. Maar Lores beslissing om zich weer bij de jacht aan te sluiten als afstammeling van Perseus, zal een dodelijke prijs hebben. Welke god en welke held zal ditmaal de Agon overleven?

Details

EAN :9789463493444
Auteur: 
Uitgever :Blossom Books B.V.
Vertaler : Anne-Marieke Buijs
Publicatie datum :  02-02-2022
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Hoogte :215 mm
Breedte :147 mm
Dikte :40 mm
Gewicht :765 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :476