EAN:  9789463810029
Publicatiedatum:   22-09-2020
Formaat:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  304

  Afhalen in winkel steeds gratis - Leveren vanaf € 30,00 gratis.

Michel Faber (1960) werd geboren in Den Haag en woont nu in het Verenigd Koninkrijk. Al sinds zijn debuut wordt zijn werk juichend ontvangen en is het veelvuldig bekroond. Fabers magnum opus is het monumentale Lelieblank, scharlakenrood; wereldwijd werden er honderdduizenden exemplaren verkocht en de BBC verfilmde het boek als vierdelige serie. Ook zijn debuutroman Onderhuids werd verfilmd, met Scarlett Johansson in de hoofdrol. In 2016 verscheen zijn dichtbundel Tot leven, ter nagedachtenis aan zijn overleden vrouw Eva.

'Een letter verdwijnt niet zomaar vanzelf uit het alfabet,' zei de professor. 'De d is gestolen.'

Dhikilo is anders dan de andere kinderen op haar school. Ze woont in een slaperig Engels kustplaatsje, maar werd geboren in een land dat eigenlijk niet bestaat. Wanneer op een ochtend plots de letter d volledig uit de taal verdwenen is, lijkt Dhikilo de enige te zijn die dit doorheeft. Om de d terug te krijgen leiden een overleden professor en zijn sfinx haar naar de magische wereld Liminus. Daar moet ze het opnemen tegen de Gamp, Liminus' verschrikkelijke dictator. Tijdens haar avontuur komt ze de meest wonderlijke wezens tegen. Lukt het Dhikilo om te voorkomen dat de Gamp de taal vernietigt?


D is zowel een fijnzinnige ode aan Charles Dickens als een avontuurlijk fantasyverhaal over vriendschap, innerlijke kracht en moed.

  EAN: 9789463810029
  Auteur: 
  Uitgever: Podium Uitgeverij
  Vertaler:  Harm Damsma - Niek Miedema
  Publicatiedatum:   22-09-2020
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 151 mm
  Breedte: 200 mm
  Dikte: 26 mm
  Gewicht: 397 gr
  Voorraad: Gratis verzending vanaf € 30,- • Gratis afhalen in de winkel
  Aantal bladzijden: 304