Een huis voor boeken, cultuur en ontmoeting. Literair, progressief en coöperatief.

Liegen is leuk!


Nederlands | 13-02-2023 | 40 pagina's

9789464101997

Hardback


€ 19,99


 Beschikbaarheid

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

Dit geweldige boek leert je liegen (of misschien ook niet)

Tekst achterflap

Liegen is leuk! Echt waar! In dit boek, vol grappige gedichten en vrolijke illustraties, nemen Thomas Renders en Davien Dierickx een loopje met de waarheid. Want wist jij dat de gaten in Zwitserse kaas met een boormachine worden gemaakt? Of dat gepensioneerde varkens en stokstaartjes met elkaar tennissen in een bejaardentehuis voor dieren? Dit boek is alleen voor écht liegebeesten.

Recensie/Quote

Vaak moeten gedichten heel serieus zijn of moet er een bepaalde les inzitten, maar voor mij is dat niet nodig. Ik vind het ook gewoon leuk om mensen wat dingen wijs te maken.

Biografie

Thomas Renders (Author)
Thomas Renders is zelfstandig eindredacteur bij verschillende tv-programma's (1 jaar gratis, De Wonderjaren, Animalitis). Daarnaast is hij freelance copywriter in de reclame en helpt hij comedians bij het schrijven van hun zaalshows. Tijdens de coronacrisis schreef hij een column voor De Standaard over het leven met jonge kinderen in lockdown.

Davien Dierickx (Author)
Davien Dierick is freelance illustrator en grafisch vormgever. Ze illustreerde eerder Zijn er nog vragen, What the # en De zoo van Zwartelgoud en een spel voor de Parijse uitgeverij Auzou. Daarnaast tekent ze ook voor de overheid en heel wat commerciële bedrijven. Voor dit boek kreeg ze een werkbeurs van deAuteurs.

Details

EAN :9789464101997
Auteur: 
Uitgever :Overamstel Uitgevers
Publicatie datum :  13-02-2023
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Hoogte :228 mm
Breedte :225 mm
Dikte :10 mm
Gewicht :364 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :40