Een huis voor boeken, cultuur en ontmoeting. Literair, progressief en coöperatief.

Het allerleukste kinderkookboek


Nederlands | 10-05-2023 | 104 pagina's

9789464103496

Hardback


€ 21,99


 Beschikbaarheid

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

Dankzij dit boek is koken met je kinderen een feest!

Tekst achterflap

Dit vrolijke kinderkookboek viert alles wat met eten te maken heeft. Van makkelijke recepten uit de hele wereld tot coole kookchallenges, van tips voor het vinden van verse ingrediënten tot informatie over de verschillende voedselgroepen: dit prachtig geïllustreerde (kook)boek is een feestje voor álle zintuigen.
Prijswinnend auteur en kok Lizzie Mabbott leert je hoe je van zelfgemaakte appelpannenkoekjes smult, of zelf kruidige vissticks maakt. De geweldige illustraties van Charlotte Dumortier brengen elk recept tot leven.

Biografie

Lizzie Mabbott (Author)
Lizzie Mabbott is een selfmade kok en bekroond culinair auteur. Haar debuutkookboek Chinatown Kitchen verscheen in 2015 en werd geïnspireerd door haar liefde voor eten en haar opvoeding in Hong Kong. Sindsdien schreef ze recepten en artikels voor verschillende restaurants, merken en websites. Ze woont momenteel in Berlijn.

Charlotte Dumortier (Author)
Charlotte Dumortier studeerde illustratie aan Sint-Lucas Brussel. Haar afstudeerproject werd meteen gepubliceerd bij Oogachtend. Ondertussen tekent Charlotte niet voor de minsten: ze werkt regelmatig voor onder andere De Morgen, Apple en NY Times.

Details

EAN :9789464103496
Auteur: 
Uitgever :Overamstel Uitgevers
Vertaler : Regula Ysewijn
Publicatie datum :  10-05-2023
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Hoogte :297 mm
Breedte :231 mm
Dikte :16 mm
Gewicht :711 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :104