Slow Cooking

Danny Jansen


Nederlands | 24-10-2020 | 96 pagina's

9789492440112

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 10,99

 Beschikbaarheid
   Bestelbaar




Tekst achterflap

De essentie van slow cooking? Het geheime ingrediënt Tijd. Die zorgt dat zelfs de taaiste stukken vlees veranderen in smeltende weelde, zorgt voor perfecte, sappige vis en laat groenten, kruiden en specerijen samensmelten tot nieuwe smaaksensaties. In dit boek vind je 35 heerlijke 'low & slow' bereidingen van over de hele wereld, van Limburgs zuurvlees tot Indonesische rendang. Gerechten om van te houden, om met aandacht te bereiden en in alle rust van te genieten.

Details

EAN :9789492440112
Auteur: 
Uitgever :Veltman Distributie B.V.
Publicatie datum :  24-10-2020
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :206 mm
Breedte :204 mm
Dikte :13 mm
Gewicht :390 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :96